loading

SUNC Pergola është i përkushtuar për t'u bërë një prodhuesi kryesor inteligjent i pjergullave të aluminit të nivelit të lartë.

Zgjidhje pergole alumini
Jepni zgjidhje profesionale
Alumini  Vila Pergola
Instalimi i një pjergull alumini është një zgjedhje e mirë për të krijuar një hapësirë ​​të rehatshme të kohës së lirë në ambientet e vilës. në rregull ju mund të zgjidhni pjergullën tonë të kurorës Së pari, përcaktoni vendndodhjen dhe madhësinë që dëshironi të jetë belveder juaj. Duke marrë parasysh stilin e përgjithshëm dhe peizazhin e zonës së vilës, sigurohuni që pavioni të jetë në harmoni me mjedisin përreth. Planifikoni buxhetin tuaj: Përcaktoni buxhetin tuaj dhe ne do të ofrojmë një dizajn belveder që i përshtatet nevojave tuaja
Instalimi i një pavioni me pjergull alumini në pishinën tuaj mund të shtojë një hapësirë ​​të rehatshme për hije dhe relaksim në zonën tuaj të pishinës. Ne duhet të planifikojmë sipas zonës së pishinës: përcaktoni se ku dëshironi të instaloni pavijonin në pishinë dhe nëse duhet të merren parasysh faktorë të tillë si rrezet e diellit, drejtimi i erës dhe peizazhi përreth. Sigurohuni që vendndodhja e pavijonit të mos pengojë përdorimin normal të pishinës. Në përgjithësi, ju do të zgjidhni ta instaloni atë në mënyrë të pavarur
s3 (2)
Instalimi i një pjergulle në ballkonin tuaj mund t'i shtojë ballkonit tuaj një hapësirë ​​të rehatshme të kohës së lirë në natyrë. Kur vendosni një pavijon alumini në ballkonin tuaj, duhet të verifikoni realizueshmërinë e instalimit: Së pari, sigurohuni që ballkoni juaj të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme dhe forcë strukturore për të instaluar pavijonin e aluminit. Merrni parasysh madhësinë dhe strukturën e ballkonit tuaj dhe sigurohuni që instalimi i një belveder nuk do të ndikojë negativisht në stabilitetin dhe sigurinë e ballkonit tuaj. Në varësi të strukturës së murit, shumica e metodave të instalimit zgjidhen kundër murit
s4 (2)
Instalimi i një belveder me pjergull alumini në kopshtin tuaj mund të shtojë një hapësirë ​​të bukur relaksuese dhe me hije në kopshtin tuaj. Vendosni se ku dëshironi të instaloni belvederin tuaj në kopshtin tuaj. Duke marrë parasysh paraqitjen dhe peizazhin e kopshtit, zgjidhni një zonë të përshtatshme për të instaluar pavijonin dhe sigurohuni që të mos pengojë përdorimin e pjesëve të tjera të kopshtit. Çfarë objektesh mbështetëse, perde të papërshkueshme nga era, dyer xhami etj. duhet të zgjidhen
s8 (2)
Projektimi i një pjergull alumini në palestër mund t'ju ofrojë një hapësirë ​​për ushtrime në natyrë që kombinon ajrin e pastër dhe mjedisin natyror. Përcaktoni madhësinë, paraqitjen dhe funksionalitetin e pavijonit bazuar në nevojat dhe buxhetin tuaj të palestrës. Duke marrë parasysh llojin dhe sasinë e pajisjeve të stërvitjes, sigurohuni që belveder të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për të akomoduar pajisjet dhe të sigurojë një zonë të rehatshme stërvitjeje
s9 (2)
Dizajnimi i një pjergulle alumini si pjesë e hotelit tuaj mund t'u sigurojë mysafirëve tuaj një hapësirë ​​të rehatshme dhe relaksuese në natyrë
nuk ka të dhëna

 Restorant  Pjergull

Instalimi i një belveder mund të shtojë një hapësirë ​​ngrënie komode, me hije dhe të jashtme në restorantin tuaj. Këtu janë hapat e përgjithshëm për instalimin e një modeli belveder në një restorant:


Planifikimi i hapësirës: Së pari, vlerësoni hapësirën dhe paraqitjen e restorantit tuaj për të përcaktuar se ku të instaloni belveder. Duke marrë parasysh madhësinë dhe formën e restorantit, përcaktoni një zonë të përshtatshme për instalimin e pavijonit, i cili jo vetëm plotëson nevojat e mbrojtjes nga dielli, por gjithashtu siguron që të mos pengojë funksionimin normal të restorantit dhe komoditetin e klientëve.


Stili dhe dizajni: Zgjidhni një dizajn pjergulle që përputhet me stilin dhe ambientin e përgjithshëm të restorantit tuaj. Zgjidhni dizajnin e strukturës së aliazhit të aluminit ose dizajnin e pjergullës PVC. Sigurohuni që dizajni i pavijonit tuaj të jetë në harmoni me ambientin e brendshëm dhe të jashtëm të restorantit tuaj.

Sigurisht që mund t'ju japim edhe rastet e bashkëpunimit tonë si referencë

Pergole Alumini Carport

Përdorimi i pjergullës së aluminit si port për makinë mund të sigurojë një hapësirë ​​me hije dhe të mbrojtur për automjetin tuaj.


Planifikimi i hapësirës: Së pari, vlerësoni madhësinë dhe numrin e automjeteve për të përcaktuar vendndodhjen dhe madhësinë e belvederit. Merrni parasysh gjatësinë, gjerësinë dhe lartësinë e automjetit tuaj dhe zgjidhni një zonë të përshtatshme për të instaluar belvederin tuaj, duke u siguruar që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për automjetin dhe qasje të lehtë.


Zgjidhni modelin e duhur të belvederit: Zgjidhni një model të përshtatshëm belveder alumini me lartësi dhe gjerësi të mjaftueshme për të akomoduar automjetin. Sigurohuni që belveder është projektuar dhe përmasa për të përmbushur nevojat e automjetit tuaj dhe për të siguruar hije dhe mbrojtje të përshtatshme.

Dhomë dielli

Përdorimi i një pjergull alumini si dhomë dielli ose eko-dhomë mund t'ju ofrojë një hapësirë ​​të rehatshme, të ndritshme dhe në kontakt me mjedisin natyror. Dizajnerët dhe arkitektët tanë profesionistë do të krijojnë plane të projektimit të dhomës së diellit për ju.


Zgjedhja e materialit: Zgjidhni materiale aliazh alumini me cilësi të lartë si materialin kryesor strukturor të dhomës së diellit ose dhomës ekologjike. Lidhjet e aluminit janë rezistente ndaj motit, të lehta dhe rezistente ndaj korrozionit, duke siguruar një strukturë të fortë dhe mbrojtje ndaj elementeve.


  Zgjedhja e xhamit: Zgjidhni xhami me performancë të lartë që plotëson kërkesat e kursimit të energjisë për të siguruar izolim të mirë termik dhe të zërit. Duke marrë parasysh qëllimin e dhomës së diellit ose eko-dhomës, zgjidhni një lloj xhami të përshtatshëm, si xhami i laminuar i dyfishtë ose i trefishtë, për të siguruar veti më të mira termoizoluese.


  Izolimi dhe ventilimi: Sigurohuni që dhoma juaj e diellit ose dhoma e ekologjisë të ketë sistemet e duhura të izolimit dhe ventilimit. Kjo mund të përfshijë instalimin e izolimit, vulave të dritareve, dritareve të ventilimit ose dritareve të rregullueshme për të rregulluar temperaturën e brendshme dhe qarkullimin e ajrit.

  Dekorimi i brendshëm: Zgjidhni dekorimin e brendshëm dhe mobiljet e përshtatshme sipas preferencave dhe përdorimit tuaj. Merrni parasysh dritën natyrale dhe mjedisin e gjelbër të një dhomë dielli ose eko-dhomë dhe zgjidhni bimë të përshtatshme të brendshme dhe mobilje të rehatshme për të krijuar një atmosferë të rehatshme dhe natyrale.


  Sistemi i ndriçimit: Merrni parasysh nevojat e ndriçimit të brendshëm gjatë procesit të projektimit. Në varësi të preferencës suaj, zgjidhni një sistem të përshtatshëm ndriçimi, si p.sh. pajisjet e tavanit, llambat e murit ose llambat e tavolinës për të siguruar dritën dhe ambientin e duhur.


  Mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë: Gjatë procesit të projektimit dhe ndërtimit, ne i kushtojmë vëmendje mbrojtjes së mjedisit dhe kursimit të energjisë. Zgjidhni materiale dhe teknologji të qëndrueshme si panelet diellore, sistemet e grumbullimit të ujit të shiut, ndriçuesit që kursejnë energji, etj. për të reduktuar konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor.


  Kujdes dhe mirëmbajtje e gjerë: Pastroni dhe mirëmbani rregullisht dhomën e diellit ose dhomën ekologjike. Hiqni pluhurin, mbani xhamin të pastër, riparoni çdo pjesë të dëmtuar ose të konsumuar dhe kontrolloni rregullisht funksionimin e sistemeve tuaja të izolimit dhe ventilimit.

Prodhuesi i pjergullave prej alumini SUNC me porosi
Shtëpia e lëvizshme e kontejnerëve

Në natyrë B&B zgjidhje pjergull me pulpë

Përdorimi i një pjergulle me grila në kombinim me një shtëpi kontejneri të lëvizshëm mund të jetë një qasje krijuese dhe funksionale për të përmirësuar hapësirën e jashtme të jetesës 

Ky është vizioni ynë i ri për të ardhmen dhe një përdorim i ri për pjergullën SUNC.
CONTACT US
Më pyesni tani, mora listën e çmimeve.
CONTACT US
Më pyesni tani, mora listën e çmimeve.
Adresa jone
Shtoni: NO.10 Yusong Industrial, Yuyang Road, Songjiang District, Shanghai. 201600

Personi kontaktues: Vivian Wei
Telefoni:86 18101873928
WhatsApp: +86 18101873928
Kontakti me ne.

Shanghai Sunc Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

yuanyuan.wei@sunctech.cn
E hënë - e premte: 08:00 - 17:00   
E shtunë: 9 e mëngjesit - 4 pasdite
E drejta e autorit © 2024 SUNC - suncgroup.com | Harta e faqes
Customer service
detect