loading

SUNC Pergola е посветен да стане водечки производител на интелигентни алуминиумски перголи од висока класа.

Раствори за алуминиумски пергола
Обезбедете професионални решенија
Алумија  Вила Пергола
Инсталирањето на алуминиумска пергола е добар избор за да се создаде удобен надворешен простор за слободно време во областа на вилата. во ред, можете да ја изберете нашата круна пергола Прво, одредете ја локацијата и големината што сакате да биде вашиот белведер. Имајќи го предвид целокупниот стил и уредување на просторот на вилата, погрижете се павилјонот да се усогласи со околината. Планирајте го вашиот буџет: Одредете го вашиот буџет и ние ќе обезбедиме дизајн на белведер кој одговара на вашите потреби
Инсталирањето на павилјон со алуминиумска пергола на вашиот базен може да додаде удобен простор за сенка и релаксација во областа на вашиот базен. Треба да планираме според површината на базенот: да одредите каде во базенот сакате да се инсталира павилјонот и дали треба да се земат предвид факторите како што се сончевата светлина, насоката на ветерот и пејзажот околу него. Уверете се дека локацијата на павилјонот нема да го попречи нормалното користење на базенот. Општо земено, ќе изберете да го инсталирате независно
s3 (2)
Инсталирањето на пергола на вашиот балкон може да додаде удобен надворешен простор за слободно време на вашиот балкон. Кога поставувате алуминиумски павилјон на вашиот балкон, треба да ја потврдите изводливоста на инсталацијата: Прво, проверете дали вашиот балкон има доволно простор и структурна цврстина за да го инсталирате алуминиумскиот павилјон. Земете ја предвид големината и структурата на вашиот балкон и погрижете се да инсталирате белведер нема негативно да влијае на стабилноста и безбедноста на вашиот балкон. Во зависност од структурата на ѕидот, повеќето методи за инсталација се избираат против ѕидот
s4 (2)
Инсталирањето на алуминиумски белведер со пергола во вашата градина може да додаде прекрасен релаксирачки и засенчен простор во вашата градина. Одлучете каде во вашата градина сакате да се инсталира вашиот белведер. Со оглед на распоредот и пејзажот на градината, изберете соодветна област за инсталирање на павилјонот и погрижете се тоа да не го попречува користењето на другите делови од градината. Какви придружни објекти, ветроупорни завеси, стаклени врати итн. треба да се одберат
s8 (2)
Дизајнирањето на алуминиумска пергола во теретана може да ви обезбеди простор за вежбање на отворено што комбинира свеж воздух и природна средина. Одредете ја големината, распоредот и функционалноста на павилјонот врз основа на потребите на салата и буџетот. Со оглед на видот и количината на опрема за вежбање, проверете дали белведер има доволно простор за да ја смести опремата и да обезбеди удобно место за вежбање
s9 (2)
Дизајнирањето на алуминиумска пергола како дел од вашиот хотел може да им обезбеди на вашите гости удобен, релаксирачки простор на отворено
нема податок

 Ресторант  Пергола

Инсталирањето на белведер може да додаде пријатен, засенчен и надворешен простор за јадење во вашиот ресторан. Еве ги општите чекори за инсталирање дизајн на белведер во ресторан:


Планирање на просторот: Прво, проценете го просторот и распоредот на вашиот ресторан за да одредите каде да го инсталирате белведер. Имајќи ја предвид големината и обликот на ресторанот, определете ја соодветната површина за поставување на павилјонот, која не само што ги задоволува потребите за засенчување на сонце, туку и гарантира дека тоа не го попречува нормалното функционирање на ресторанот и удобноста на клиентите.


Стил и дизајн: Изберете дизајн на пергола што одговара на целокупниот стил и амбиент на вашиот ресторан. Изберете дизајн на структура од алуминиумска легура или дизајн на ПВЦ пергола. Погрижете се дизајнот на вашиот павилјон да се усогласи со внатрешната и надворешната околина на вашиот ресторан.

Се разбира, можеме да ви дадеме и случаи на нашата соработка како референца

Алуминиумски Carport Pergola

Користењето на алуминиумска пергола како пристаниште може да обезбеди засенчен и заштитен простор за вашето возило.


Планирање на просторот: Прво, проценете ја големината и бројот на возила за да ја одредите локацијата и големината на белведер. Размислете за должината, ширината и висината на вашето возило и изберете соодветна област за инсталирање на вашиот белведер, внимавајќи да има доволно простор за возилото и лесен пристап.


Изберете го вистинскиот модел на белведер: изберете соодветен алуминиумски модел на белведер со доволна висина и ширина за да го собере возилото. Проверете дали белведер е дизајниран и со големина за да ги задоволи потребите на вашето возило и да обезбеди соодветна сенка и заштита.

Сончева соба

Користењето на алуминиумска пергола како сончева соба или еко-соба може да ви обезбеди простор кој е удобен, осветлен и во допир со природната средина. Нашите професионални дизајнери и архитекти ќе креираат планови за дизајн на сончева соба за вас.


Избор на материјал: Изберете висококвалитетни материјали од легура на алуминиум како главен структурен материјал на сончевата соба или еколошката просторија. Алуминиумските легури се отпорни на временски услови, лесни и отпорни на корозија, обезбедувајќи силна структура и заштита од елементите.


  Избор на стакло: Изберете стакло со високи перформанси што ги исполнува барањата за заштеда на енергија за да обезбеди добра топлинска и звучна изолација. Со оглед на намената на сончевата соба или еколошката соба, изберете соодветен тип на стакло, како двојно или тројно ламинирано стакло, за да обезбедите подобри својства на топлинска изолација.


  Изолација и вентилација: Погрижете се вашата сончева соба или еколошката соба да има соодветни системи за изолација и вентилација. Ова може да вклучи вградување изолација, заптивки на прозорци, прозори за вентилација или прилагодливи светларници за регулирање на внатрешната температура и циркулацијата на воздухот.

  Внатрешна декорација: Изберете соодветна внатрешна декорација и мебел според вашите преференции и употреба. Размислете за природната светлина и зеленото опкружување на сончевата соба или еко-собата и изберете соодветни растенија во затворен простор и удобен мебел за да создадете удобна и природна атмосфера.


  Систем за осветлување: Размислете за потребите за внатрешно осветлување за време на процесот на дизајнирање. Во зависност од вашите преференции, изберете соодветен систем за осветлување како што се тавански тела, ѕидни огради или столни ламби за да ја обезбедите вистинската светлина и амбиент.


  Заштита на животната средина и заштеда на енергија: За време на процесот на проектирање и изградба, обрнуваме внимание на заштитата на животната средина и заштедата на енергија. Изберете одржливи материјали и технологии како што се соларни панели, системи за собирање дождовница, светлосни тела за заштеда на енергија итн. да се намали потрошувачката на енергија и влијанието врз животната средина.


  Широка грижа и одржување: Редовно чистете ја и одржувајте ја сончевата соба или еколошката просторија. Отстранете ја прашината, одржувајте го стаклото чисто, поправете ги оштетените или истрошените делови и редовно проверувајте ја работата на вашите системи за изолација и вентилација.

Производител на SUNC прилагодени алуминиумски пергола
Мобилна контејнерска куќа

Надворешен Б&Б раствор за пергола со пергола

Користењето пергола со пергола во комбинација со мобилна контејнерска куќа може да биде креативен и функционален пристап за подобрување на просторот за живеење на отворено 

Ова е нашата нова визија за иднината и нова употреба на перголата со пергола SUNC.
CONTACT US
Прашај ме сега, го добив ценовникот.
CONTACT US
Прашај ме сега, го добив ценовникот.
Нашата адреса
Додај: бр. 10 Јусонг индустриски, пат Јујанг, округ Сонџијанг, Шангај. 201600

Лице за контакт: Вивијан Веи
Телефон:86 18101873928
WhatsApp: +86 18101873928
Контакт со нас.

Shanghai Sunc Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

yuanyuan.wei@sunctech.cn
Понеделник - петок: 08:00 - 17:00 часот   
Сабота: 9-16 часот
Авторски права © 2024 SUNC - suncgroup.com | Тајп
Customer service
detect