loading

SUNC Pergola е посветен да стане водечки производител на интелигентни алуминиумски перголи од висока класа.

Производител на SUNC прилагодени алуминиумски пергола
Мобилна контејнерска куќа

Надворешен Б&B Louvered Pergola Solution

Користењето пергола со пергола во комбинација со мобилна контејнерска куќа може да биде креативен и функционален пристап за подобрување на просторот за живеење на отворено 

Ова е нашата нова визија за иднината и нова употреба на перголата со пергола SUNC.
Надворешен Б&Б проект
како пергола со пергола може да биде корисна за мобилна контејнерска куќа:

Проширување на просторот за живеење: Пергола со пергола може да послужи како продолжение на вашата мобилна контејнерска куќа, обезбедувајќи дополнителна надворешна површина за живеење. Создава преодна зона помеѓу внатрешното и надворешното, овозможувајќи ви да уживате на отворено додека сеуште имате одредена заштита од елементите.


Контрола на сонце и сенка: Со прилагодливи решетки, можете да ја контролирате количината на сончева светлина што влегува во перголата. Ова е особено корисно за мобилни куќички со контејнери, бидејќи тие може да имаат ограничени опции за изолација или засенчување. Можете да ги навалите решетките за да ја блокирате директната сончева светлина, обезбедувајќи сенка и намалувајќи го преносот на топлина во надворешниот простор.


Подобрување на приватноста: Решетките на перголата можат да понудат зголемена приватност за вашиот надворешен простор. Со прилагодување на аголот на решетките, можете да го блокирате погледот од одредени агли и да создадете позатскриен простор. Ова е особено вредно ако вашата мобилна куќа за контејнери се наоѓа на преполна или изложена локација.


Заштита од времето: Пергола со пергола обезбедува одреден степен на заштита од врнежи од дожд и слаб ветер. Со затворање на решетките, можете да создадете заштитен простор, што ќе ви овозможи да уживате на отворено дури и за време на лошо време.

Прилагодување и естетика: Пергола со пергола може да се прилагоди за да одговара на стилот и дизајнот на вашата мобилна куќа за контејнери. Можете да изберете материјали, завршни материјали и бои кои ја надополнуваат целокупната естетика на вашиот простор за живеење, создавајќи кохезивен и визуелно привлечен надворешен простор.

Флексибилност и преносливост: Бидејќи мобилната куќа за контејнери може да се премести, перголата со решетки може да биде дизајнирана да се одвојува или лесно да се расклопува. Ова ви овозможува да ја преместите перголата заедно со вашата мобилна контејнерска куќа, одржувајќи ја функционалноста и естетиката на вашиот надворешен простор.

Важно е да се земе во предвид структурниот интегритет и капацитетот за носење тежина на мобилната куќа за контејнери при инсталирање пергола со пергола. Се препорачува консултација со професионален или конструктивен инженер за да се обезбеди правилна инсталација и безбедност.

Генерално, вградувањето на пергола со пергола во мобилна куќа со контејнери може да обезбеди надворешен простор за живеење што нуди контрола на сонце и сенка, приватност, заштита од временските услови, опции за прилагодување и флексибилност. Може да ја подобри функционалноста и привлечноста на вашата мобилна куќа за контејнери, создавајќи удобен и привлечен надворешен простор.
нема податок
CONTACT US
Прашај ме сега, го добив ценовникот.
CONTACT US
Прашај ме сега, го добив ценовникот.
Нашата адреса
Додај: бр. 10 Јусонг индустриски, пат Јујанг, округ Сонџијанг, Шангај. 201600

Лице за контакт: Вивијан Веи
Телефон:86 18101873928
WhatsApp: +86 18101873928
Контакт со нас.

Shanghai Sunc Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

yuanyuan.wei@sunctech.cn
Понеделник - петок: 08:00 - 17:00 часот   
Сабота: 9-16 часот
Авторски права © 2024 SUNC - suncgroup.com | Тајп
Customer service
detect