loading

SUNC Pergola darmabakti kanggo dadi produsen pergola aluminium cerdas dhuwur-dhuwur.

Ora ana data
Ora ana data
MAIN PRODUCTS
 Produk sing Disaranake SUNC

SUNC minangka produsen pergola aluminium khusus profesional lan pemasok solusi taman ruangan,

hiasan jendhela, shading njaba bangunan cerdas lan produk sun shading liyane, kang njupuk posisi anjog ing industri padha. Iki minangka produsen pergolas, tirai, kamar srengenge lan kamar layar. Sistem pergola teduh modern, lan tambahan latar mburi kanggo komersial lan omah. Kita ngrancang ruangan ruangan lan latar mburi kanggo ngoptimalake panggunaan, pungkasane kabeh taun.

Ora ana data
SOLUTIONS
Nyedhiyani Solusi Profesional
Adhering menyang "fashion trend" konsep shade, SUNC custom aluminium pergola pabrikan Ngatur-digawe ilmiah, ditrapake lan cerdas macem-macem solusi produk sunshade kanggo arsitektur modern lan fashion omah-omahé kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan.
Ora ana data
CUSTOMIZED SERVICE
Layanan Kita Nyedhiyakake
Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Apa produsen profesional solusi taman ruangan, dekorasi jendela, shading eksterior bangunan cerdas lan produk sunshading liyane.

Minangka produsen pergola aluminium khusus profesional, SUNC Pergola nyedhiyakake macem-macem produk lan solusi terintegrasi, kanthi kontrol bermotor lan konstruksi aluminium kelas dhuwur.
Supplier pergola aluminium SUNC
MOBILE CONTAINER HOUSE

Luar ruangan B&proyek B

Nggunakake pergola louvered ing kombinasi karo omah wadhah seluler bisa dadi pendekatan kreatif lan fungsional kanggo nambah ruang tamu ruangan 
Iki minangka visi anyar pemasok pergola aluminium SUNC kanggo masa depan lan panggunaan anyar kanggo pergola louvered SUNC.
Ora ana data
OUR BRAND
Samuel wis nyoba kanggo mbangun a perusahaan dhuwur-ngasilke sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing akeh banget
20
Kanthi pengalaman 20+ taun
45
Samuel duwe tim desain
logo
56
Didol menyang 56 negara ing saindenging jagad
logo (3)
50
Samuel duwe 50 agen
Ora ana data
Tertarik Entuk Kutipan Utawa Dadi Mitra Kita?
Kita bakal seneng krungu saka sampeyan! Marang SUNC Pergola kabutuhan, SUNC aluminium pergola produsen bakal nyedhiyani sampeyan karo solusi paling apik lan kutipan.
ABOUT SUNC
Babagan Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine nggawe solusi taman ruangan, dekorasi jendela, shading eksterior bangunan cerdas lan produk sunshade liyane.

Produsen pergola aluminium khusus SUNC nyedhiyakake macem-macem produk lan solusi terintegrasi, kanthi kontrol bermotor lan konstruksi aluminium kelas dhuwur.
Wiwit diadegake ing taun 2008, pemasok pergola aluminium SUNC wis nggawe terobosan terus-terusan ing inovasi lan nggedhekake ruang lingkup bisnis. Saiki bisnis utama kita mung dipérang dadi rong jinis shading njero ruangan lan shading ruangan.
16+
Kanthi pengalaman 16+ taun
10+
Ngliputi luwih saka 10 kategori produk
Ora ana data
SUNC - Supplier Pergola Aluminium Custom
OUR CASE
Proyek kita

Kita komitmen kanggo ngluwihi pangarepan pelanggan kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas, nggawe kemitraan pelanggan sing apik, ngembangake teknologi inovatif lan tetep dadi jeneng sing dihormati ing perawatan jendela, tutup teras, industri iyub-iyub bangunan. Sugeng rawuh kanggo takon babagan rega pergola aluminium khusus, SUNC Pergola minangka pilihan sing paling apik kanggo produsen pergola aluminium.

Using a louvered pergola in combination with a mobile container house can be a creative and functional approach to enhance outdoor living space. This is SUNC aluminum pergola suppliers' new vision for the future and a new use for the SUNC louvered pergola.
The Tranquil Garden Retreat is a stunning pergola project that seamlessly blends nature, functionality, and aesthetics. Designed as a retreat within a lush garden, this pergola creates a serene and inviting space for relaxation and outdoor activities.
Ora ana data
Narik Investasi Global
Nyedhiyani instruksi instalasi lan video instalasi
Insinyur profesional nyedhiyakake layanan khusus miturut kabutuhan
Sawise sampeyan dadi agen SYNC, kita bakal menehi sampeyan kabeh materi merek SUN sing dibutuhake kanggo toko lokal
Agen saka SUNC, sing ketemu target dodolan taunan, kita bakal nyedhiyani dhukungan rebate ing proporsi adhedhasar completion saka target taunan
Ora ana data
CORPORATE NEWS
Perusahaan siaran pers
Ora ana data
Ora ana data
CORPORATE NEWS
Kabar Perusahaan
Sugeng rawuh ing SYNC aluminium pergola supplier lan kantor kanggo menehi kita indikasi lan saran, welcome gabung tangan karo kita, kita bakal tansah welcome pitakonan utawa pitakonan bab produk kita.
The Tranquil Garden Retreat minangka proyek pergola aluminium sing nggumunake sing nyampurake alam, fungsi, lan estetika kanthi lancar. Dirancang minangka retret ing taman sing subur, pergola ruangan iki nggawe papan sing tenang lan ngundang kanggo istirahat lan kegiatan ruangan. SUNC minangka perusahaan desain pergola aluminium ruangan profesional lan produsen produksi.Proyek pergola taman ruangan ruangan iki mung salah sawijining proyek spesialis.
Pameran perdagangan Asia sing unggul kanggo roller shutters, lawang / gapura, jendhela lan sistem sun shading Diluncurake 50 taun kepungkur ing Stuttgart, Jerman, R+T wis dadi pameran dagang paling penting ing donya kanggo sektor iki. R + T Asia, wiwit wiwitan ing 2005, wis dadi pameran dagang anjog kanggo pasar APAC, occuring saben taun ing Shanghai. Sajrone pirang-pirang taun, R+T Asia wis dadi papan papriksan sing kudu ditindakake kanggo bisnis ing sistem sinar srengenge lan industri lawang / gerbang ing Asia-Pasifik wilayah. Pameran dagang R+T Asia edisi kaping 19 bakal dadi tuan rumah produsen, pendatang anyar, asosiasi industri, lan pimpinan panemu utama ing industri. SUNC minangka produsen pergola aluminium khusus profesional lan pemasok solusi taman ruangan, dekorasi jendela, shading eksterior bangunan cerdas lan produk sun shading liyane, sing njupuk posisi utama ing industri sing padha. Iki minangka produsen pergolas, tirai, kamar srengenge lan kamar layar. Sistem pergola teduh modern, lan tambahan latar mburi kanggo komersial lan omah. Kita ngrancang ruangan ruangan lan latar mburi kanggo ngoptimalake panggunaan, pungkasane kabeh taun.
Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltdminangka merek profesional sing ngembangake lan ngasilake paviliun pergola pelataran lan produk sunshade. Produk kasebut ngetutake konsep desain Jerman, standar proses Eropa, lan sikap layanan sing ketat lan serius kanggo nggawa produk berkualitas tinggi kanggo pangguna. Ing wektu sing padha, uga nggabungake pergola louvered ruangan. Pergola (kamar matahari ekologis), pergola atap sing bisa ditarik PVC, tirai layar zip, kamar srengenge mobile, lsp. sing Integrasi menyang urip luang karo teknologi, fashion lan gamblang, lan wis menang pujian lan affirmation saka mayoritas kedhaftar.
Table Of Contents 1.Review Previous garden conferences 2.Who are the visitors to the exhibition? 3.China Flower Border Trend Development Forum 4.More complete categories of garden materials 5.Conclusion The exhibition scale of the 2024 Garden Conference will be further expanded, with an exhibition area of over 30,000 square meters. It is expected to attract 300+ garden material brands to participate in the exhibition, and the number of visitors will exceed 50,000. In addition, theme events such as industry summits and summit forums held at the same time will also present more garden design trends and cutting-edge information to everyone
Ora ana data
CONTACT US
Enquiry Me Saiki, Ndhaptar rega.
CONTACT US
Enquiry Me Saiki, Ndhaptar rega.
alamat kita
Tambah: NO.10 Yusong Industrial, Yuyang Road, Songjiang District, Shanghai. 201600

Kontak person: Vivian wei
Telpon: +86 18101873928
WhatsApp: +86 18101873928
Kontak karo kita

Shanghai Sunc Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

yuanyuan.wei@sunctech.cn
Senin - Jum'at: 8am - 5pm   
Setu: 9am - 4pm
Hak Cipta © 2024 SUNC - suncgroup.com | Sitemap
Customer service
detect