loading

SUNC Pergola didédikasikeun pikeun janten produsén pergola aluminium calakan luhur-luhur.

euweuh data
euweuh data
MAIN PRODUCTS
 Produk Disarankeun SUNC

SUNC mangrupikeun produsén pergola aluminium khusus profésional sareng panyadia solusi kebon luar,

hiasan jandela, wangunan calakan exterior shading jeung produk sun shading séjén, nu nyokot posisi ngarah di industri sarua. Éta mangrupikeun produsén pergolas, blinds, sunrooms sareng kamar layar. Sistem pergola teduh modern, sareng tambihan halaman bumi pikeun komérsial sareng padumukan. Kami ngarancang rohangan luar sareng halaman bumi anjeun pikeun maksimalkeun pamakean, pamustunganana sapanjang taun.

euweuh data
SOLUTIONS
Nyadiakeun Solusi Profesional
Adhering kana "fashion trend" konsép ngiuhan, SUNC custom produsén aluminium pergola nawarkeun tukang ngaput-dijieun ilmiah, lumaku sarta calakan diversified produk sunshade solusi pikeun arsitéktur sarta fashion imah modern pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén.
euweuh data
CUSTOMIZED SERVICE
Jasa Kami Nyadiakeun
Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. Mangrupakeun produsén profésional pikeun solusi taman outdoor, hiasan jandela, shading exterior wangunan calakan jeung produk sunshading séjén.

Salaku produsén pergola aluminium custom profésional, SUNC Pergola nyadiakeun rupa-rupa produk jeung solusi terpadu, featuring kontrol motorized jeung konstruksi aluminium-grade tinggi.
SUNC aluminium pergola suppliers
MOBILE CONTAINER HOUSE

Luar B&proyék B

Ngagunakeun pergola louvered dina kombinasi kalayan imah wadahna mobile tiasa pendekatan kreatif sarta fungsional pikeun ngaronjatkeun spasi hirup outdoor 
Ieu SUNC aluminium pergola visi anyar suppliers 'pikeun hareup jeung pamakéan anyar pikeun SUNC louvered pergola.
euweuh data
OUR BRAND
Samuel geus nyoba ngawangun a perusahaan ngahasilkeun luhur nu bisa minuhan kabutuhan badag konsumén
20
Kalayan 20+ taun pangalaman
45
Samuel gaduh tim desain
logo
56
Dijual ka 56 nagara di sakuliah dunya
logo (3)
50
Samuel boga 50 agén
euweuh data
Kabetot Pikeun Meunangkeun Kutipan Urang Atawa Janten Mitra Urang?
Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun! Ngabejaan SUNC Pergola kabutuhan Anjeun, SUNC produsén aluminium pergola bakal nyadiakeun Anjeun sareng solusi pangalusna sarta cutatan.
ABOUT SUNC
Ngeunaan Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltd. nyaéta parusahaan specializing di manufaktur solusi taman outdoor, hiasan jandela, shading exterior wangunan pinter jeung produk sunshade lianna.

produsén pergola aluminium custom SUNC nyadiakeun rupa-rupa produk jeung solusi terpadu, featuring kontrol motorized jeung konstruksi aluminium-grade tinggi.
Kusabab ngadegna taun 2008, SUNC aluminium pergola supplier geus nyieun breakthroughs kontinyu dina inovasi sarta dimekarkeun wengkuan bisnis na. Ayeuna bisnis utama urang ngan dibagi jadi dua jenis indoor shading jeung outdoor shading.
16+
Kalayan 16+ taun pangalaman
10+
Ngawengku leuwih 10 kategori produk
euweuh data
SUNC - Supplier Pergola Aluminium Adat
OUR CASE
Proyék kami

Urang komitmen ka ngaleuwihan ekspektasi customer ku nyadiakeun produk jeung jasa kualitas, ngadegkeun partnerships customer alus teuing, ngamekarkeun téknologi inovatif tur tetep ngaran terhormat dina perlakuan jandela, panutup patio, wangunan industri ngiuhan. Wilujeng sumping di inquire ngeunaan harga custom aluminium pergola, SUNC Pergola mangrupa pilihan pangalusna tina pabrik aluminium pergola.

Using a louvered pergola in combination with a mobile container house can be a creative and functional approach to enhance outdoor living space. This is SUNC aluminum pergola suppliers' new vision for the future and a new use for the SUNC louvered pergola.
The Tranquil Garden Retreat is a stunning pergola project that seamlessly blends nature, functionality, and aesthetics. Designed as a retreat within a lush garden, this pergola creates a serene and inviting space for relaxation and outdoor activities.
euweuh data
Narik Investasi Global
Nyadiakeun pitunjuk pamasangan sareng pidéo pamasangan
Insinyur profésional nyayogikeun jasa anu disesuaikan dumasar kana kabutuhan
Sakali anjeun janten agén SYNC, kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya bahan merek SUN anu anjeun peryogikeun pikeun toko lokal
Agén SUNC, anu nyumponan target penjualan taunan, kami bakal nyayogikeun dukungan potongan harga saimbang dumasar kana parantosan target taunan.
euweuh data
CORPORATE NEWS
Perusahang siaran pers
euweuh data
euweuh data
CORPORATE NEWS
Warta pausahaan
Wilujeng sumping di SYNC aluminium pergola supplier sareng kantor pikeun masihan kami indikasi sareng saran, wilujeng sumping gabung sareng kami, kami bakal ngabagéakeun patarosan atanapi patarosan ngeunaan produk kami.
The Tranquil Garden Retreat mangrupikeun proyek pergola alumunium anu luar biasa anu mulus nyampur alam, fungsionalitas, sareng estetika. Dirancang salaku mundur dina taman anu subur, pergola luar ieu nyiptakeun rohangan anu tenang sareng ngondang pikeun rélaxasi sareng kagiatan luar. SUNC nyaéta profésional outdoor aluminium pergola design parusahaan jeung produksi manufacturers.This outdoor taman pergola proyék téh ngan salah sahiji loba proyék spesialis urang.
Pameran perdagangan Asia anu unggul pikeun roller shutters, panto / gerbang, windows sareng sistem naungan panonpoé Diluncurkeun 50 taun ka pengker di Stuttgart, Jérman, R+T geus jadi acara dagang pangpentingna di dunya pikeun sektor ieu. R + T Asia, saprak awal taun 2005, parantos janten acara dagang utama pikeun pasar APAC, anu lumangsung taunan di Shanghai. Mangtaun-taun R+T Asia parantos janten tempat pamariksaan anu kedah dihadiran pikeun usaha dina sistem shading panonpoé sareng industri panto / gerbang di Asia-Pasifik. wewengkon. Pameran dagang R+T Asia édisi ka-19 bakal janten tuan rumah pabrik utama industri, pendatang, asosiasi industri, sareng pamimpin opini utama. SUNC mangrupikeun produsén pergola aluminium khusus profésional sareng panyadia solusi kebon luar, hiasan jandela, shading exterior wangunan calakan sareng produk shading panonpoé sanés, anu nyandak posisi anu unggul dina industri anu sami. Éta mangrupikeun produsén pergolas, blinds, sunrooms sareng kamar layar. Sistem pergola teduh modern, sareng tambihan halaman bumi pikeun komérsial sareng padumukan. Kami ngarancang rohangan luar sareng halaman bumi anjeun pikeun maksimalkeun pamakean, pamustunganana sapanjang taun.
Shanghai SUNC Intelligence Shade Technology Co., Ltdmangrupakeun merek profésional anu ngembangkeun sarta ngahasilkeun high-end palataran pergola mastaka jeung produk sunshade. Produkna nuturkeun konsép desain Jerman, standar prosés Éropa, sareng sikep jasa anu ketat sareng serius pikeun nyangking produk kualitas luhur ka pangguna. Dina waktos anu sami, éta ogé ngahijikeun pergola louvered luar. Pergola (kamar matahari ékologis), pergola hateup PVC anu tiasa ditarik, tirai layar pos, kamar panonpoé mobile, jsb. anu terpadu kana kahirupan luang jeung téhnologi, fashion jeung kesederhanaan, sarta geus meunang pujian jeung negeskeun ti mayoritas pamaké.
Table Of Contents 1.Review Previous garden conferences 2.Who are the visitors to the exhibition? 3.China Flower Border Trend Development Forum 4.More complete categories of garden materials 5.Conclusion The exhibition scale of the 2024 Garden Conference will be further expanded, with an exhibition area of over 30,000 square meters. It is expected to attract 300+ garden material brands to participate in the exhibition, and the number of visitors will exceed 50,000. In addition, theme events such as industry summits and summit forums held at the same time will also present more garden design trends and cutting-edge information to everyone
euweuh data
CONTACT US
Inquiry Me Ayeuna, Gaduh Daptar Harga.
CONTACT US
Inquiry Me Ayeuna, Gaduh Daptar Harga.
alamat urang
Tambahkeun: NO.10 Yusong Industrial, Yuyang Jalan, Songjiang District, Shanghai. 201600

Kontak person: Vivian wei
Telepon:86 18101873928
WhatsApp: +86 18101873928
Kontak jeung urangi

Shanghai Sunc Intelligence Shade Technology Co., Ltd.

yuanyuan.wei@sunctech.cn
Senén - Jumaah: 8am - 5pm   
Saptu: 9am - 4pm
Hak Cipta © 2024 SUNC - suncgroup.com | Peta situs
Customer service
detect